Lätta på inflationens hårda grepp genom att sänka dina månadskostnader

Abonnemangkoll.se hjälper dig att få ner de månatliga utgifterna för olika typer av abonnemang och på så sätt ha mer kvar i plånboken i slutet av varje månad.

När sommaren går mot sitt slut ekar ofta bankkontot tomt. Alla som besökt exempelvis en musikfestival vet att det, bortsett från att skrapa ihop till själva biljetten i sig, krävs ekonomiska muskler för den som vill kunna dricka öl, äta mat och varför inte köpa merch från något av alla band. När hösten sedan knackar på dörren är det en period där många behöver köpa allt från vinterjacka till kurslitteratur. Att det dessutom råder en världsomspännande inflation underlättar knappast. För att överleva är därför många rentav tvungna att hitta nya sätt att spara pengar. Ett enkelt sätt att göra detta är att använda sig av jämförelsetjänster på nätet. 

Abonnemangkoll.se hjälper dig att få ner de månatliga utgifterna för olika typer av abonnemang och på så sätt ha mer kvar i plånboken i slutet av varje månad. Oavsett om det gäller mobilabonnemang, ljudbok- eller streamingtjänster håller Abonnemangkoll dig i handen och guidar dig igenom den inte sällan igenvuxna djungel du måste ta dig igenom för att hitta vad som passar dig bäst ekonomiskt.

Att teckna ett abonnemang är för många lockande och en hel del är säkert inte heller införstådda i att det hela faktiskt rör sig om en typ av avbetalningsplan. Robert Åberg på Abonnemangkoll har dock upptäckt ett nytt mönster bland många mobilkunder i dessa kärva tider. 

– Vi har sett ett mycket större intresse för billiga mobilabonnemang hos mindre mobiloperatörer under 2023. Samtidigt ser vi att färre väljer att köpa en ny mobil med abonnemang. Detta är troligen en trend på grund av det ekonomiska läget då många vill ha en lägre månadskostnad. 

Kombinationen av att välja en billig operatör och samtidigt sluta envisas med att behöva den allra vassaste telefonen gör skillnad, inte minst för den som har det knapert. Givetvis krävs mer än ett operatörsbyte för den som med tajt ekonomi vill kunna hålla sig flytande, men Abonnemangkoll kan utan tvekan bli den avgörande pusselbiten i jakten på en dräglig tillvaro.

ANNONCE