Marshall Middleton

Vare sig det gäller hur högtalarna och hörlurarna låter eller ser ut gör klassiska Marshall en banne mig aldrig besviken.

Den bärbara värstingen Middleton tåls – tack vare ett häftigt yttre och ett fläskigt ljud – att både lyssna och titta på samtidigt som den står emot den tuffaste av terränger. Middleton fullständigt osar rock. 

En riktig klassiker när man lyssnar på musik i parken eller på stranden är att det enkelriktade ljudet låter olika bra beroende på var lyssnarna befinner sig. Detta har Marshall tänkt på. Tack vare inte mindre än fyra högtalarelement säkerställs en omslutande och inkluderande lyssnarupplevelse lika välljudande oavsett om du sitter bakom eller framför Middleton. 360-graders ljud är framtidens ljud och inte helt oväntat håller sig Marshall som vanligt i framkant. Skulle du ändå vilja ha mer av det goda ljudet är det enkelt att parkoppla med Middleton med andra högtalare, bärandes Marshalls sexiga logga.

 

Den enkla och självklara justeringen av diskant och bas är en annan grej som gör Middleton till en riktig vinnare. När Middleton till exempel används som kökshögtalare får man räkna med att mindre bas kan krävas på grund av den studsiga akustik som en utomhusmiljö sällan har. Med några enkla tryck sänker eller höjer du bas eller diskant och förebygger därmed besök från både grannar och störningsjour.

 

Att Middleton är en IP67-klassad högtalare innebär att den står emot damm lika bra som fukt. Detta gör högtalaren till en idealisk följeslagare på Sweden Rock Festival eller om du tröttnat på de löjliga ölpriserna Way Out Wests festivalområde. Varför inte gå ihop ett helt gäng och krossa allt motstånd med Back In Black, ackompanjerad av en armé av Middletonar?

 

Vad väger då en sån här rockosande pjäs, tänker du? Vi kan glatt meddela att Middleton med sina 1,8 kilon inte är särskilt tung alls och tack vare det inbyggda gummiremmen är den dessutom extra lätt att bära med sig. Den fiffiga powerbank-funktionen gör den också extra enkel att ladda när du dönat på tillräckligt länge för att tömma det kraftfulla batteriet. 

Gör dina öron en tjänst och införskaffa en Middleton idag!

ANNONCE