Tadros och San Miguels projekt tar dig bort från vardagsstressen

Here’s To The Seekers är företaget San Miguel och musikern Sebastian Tadros skötebarn. Ett mycket speciellt projekt baserat på ljud från alla möjliga människors festliga upplevelser. – Jag har själv aldrig varit med om något liknande, säger Sebastian Tadros.

Företaget San Miguel har gett den svenska musikern Sebastian Tadros en speciell uppgift – att göra musik av människors festliga upplevelser. Resultatet heter Here’s To The Seekers.

– Det är ett otroligt roligt uppdrag där jag har fått möjlighet att skapa en låt med ljud som användare har skickat in där de har roligt, skålar och dricker öl. Det har faktiskt gått väldigt smidigt att få till låten tack vare ett engagerat team.

Den största utmaningen var att få till rätt känsla i låten och få ljuden att lyfta och komplettera varandra på bästa vis.

– Det krävdes lite tid och engagemang att få till det ordentligt, men det var samtidigt väldigt
roligt.

När San Miguel hörde av sig till Tadros fick han direkt en kreativ idé om hur det skulle gå till.

– Vi ville skapa en låt som alla kunde känna sig delaktiga i och som representerade stunder av glädje och gemenskap.

Han gjorde ett beat och la in ett eget ljud och sedan, via sociala medier, uppmanades följare att skicka in sina ljud som representerade ögonblick tillsammans med San Miguel.

– Vi valde ljuden som hade stark koppling till vårt budskap och som kompletterade varandra och gav låten den känsla vi ville förmedla.

Finns det någon detalj i låten som du är extra nöjd över?

– Personligen tycker jag att det blev riktigt fett hur vi fick ihop ljuden att leda in till droppet i låten. Otroligt kul att se hur allt togs samman till ett riktigt härligt festivalbeat!

Vad för slags känsla vill du förmedla med låten?

– Jag vill ge lyssnarna en möjlighet att komma ifrån vardagsstressen, känna gemenskap, frihet och glädje. Ljuden som användarna har skickat in reflekterar just dessa ögonblick och tillsammans med beatet inspirerat av MEO Kalorama-festivalen tror jag verkligen att vi har lyckats förmedla en känsla av detta.

Känner du att du har lärt dig nåt nytt genom det här uppdraget? Något som du kan tänka dig att jobba vidare med?

– Jag har tidigare varit med och skrivit låtar till olika företag för att förmedla rätt känsla ut till konsumenter och lyssnare. Detta är något jag verkligen brinner för och projektet med San Miguel var inget undantag. Att användarna fått vara delaktiga och skicka in olika ljud tycker jag är ett otroligt roligt inslag och något jag hoppas att jag kommer få arbeta ännu mer med i framtiden.

Låten kommer att spelas upp på MEO Kalorama-festivalen, som även den är starkt kopplad till San Miguel.

– Detta är faktiskt riktigt spännande. På festivalområdet kommer det finnas möjlighet att se ett VR framträdande av låten i Metaverse. Jag har själv aldrig varit med om något liknande och är riktigt taggad på att se hur den tas emot i en virtuell festivalmiljö.

Vad händer annars i Tadros-världen, vad har du på gång här framöver?

– Det är fullt ös här i vanlig ordning och vi har riktigt roliga saker på gång inför hösten. Både projekt med mitt och andras varumärken där jag går in som kreativ skapare. Ni får se mig i TV -rutan, jag har flera nya låtar på gång för Grannen Måns och flera andra projekt som jag inte får dela med mig av ännu. Men jag tror verkligen att mina följare kommer att älska det!

Du kan lyssna på Sebastian Tadros nya låt på San Miguels profil på Instagram @sanmiguelworld och på Meo Kaloramas metauniversum.

ANNONCE