Välbalanserat ljud för finsmakaren

Med allt fler aktörer på marknaden är det inte lätt välja rätt bland den typen av hörlurar som placerats inuti örat, i folkmun in-ears.

Med allt fler aktörer på marknaden är det inte lätt välja rätt bland den typen av hörlurar som placerats inuti örat, i folkmun in-ears. Marshall inledde sin framgångssaga 2021 med de banbrytande Mode II och sedan dess har ett litet gäng modeller lanserats. Istället för att slentrianmässigt slussa ut modell efter modell tycks Marshall verkligen lägga kärlek på de som faktiskt kommer ut.

Marshall har placerat sig som det kanske mest stabila och självklara namnet när det kommer till alla former av portabelt ljud tack vare den förnämliga musikupplevelse de hjälper till att skapa. Åtskilliga timmar tycks läggas på att krispa till och finkalibrera ljudet till så nära perfektion det går att komma, för ja, det låter bra. Då den legendariska gitarrförstärkarjätten som sagt varit sparsmakad när det kommer till inear-hörlurar känns det lite extra mycket som julafton när nu Motif II A.N.C ser dagens ljus.

Motif A.N.C är som namnet antyder Marshalls serie av trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering som låter dig vara ifred med din favoritmusik, utan distraherande oljud utifrån. För den som i motsats vill förstärka omvärlden har Motif II  A.N.C också sitt transparenta läge vilket är mycket användbart när man exempelvis möter folk under en skivrunda eller om man vill kunna lyssna på Sabbath Bloody Sabbath i ett väntrum samtidigt som man väntar på sin tur. Med funktionen Spotify Tap kan man nu också med en enkel fingerrörelse få rekommendationer via Spotifys algoritmer, så den som fått nog av Black Sabbath kan indirekt få nya tips från själva lurarna i sig!

 

 

Tack vare en extra mikrofon säkerställer Motif II A.N.C.  en ännu bättre brusreduktion som nu också är väldigt effektiv mot vindbrus. Den delvis AI-drivna ENC:n gör också tillsammans med en nypositionerad samtalsmikrofon att telefonsamtal blir en oerhört behaglig upplevelse. Transparentläget har även förbättrats samtidigt som Motif II  A.N.C även utrustats med mer batteritid; du kan nu traska omkring i dagar utan att behöva tillgång till ett eluttag. Batteriåldrande behöver man heller inte tänka på då appen utrustats med funktioner för att bevara batteriets kvalitet.

För oss audiofiler är ändå ljudet alltid det mesta spännande och det är här Motif II  A.N.C skiner allra starkast. Med sitt kristallklara och välbalansera de ljud är det svårt att hitta något i samma prisklass som kommer i närheten av den ljudfest dessa hörlurar tar med en på. Då Motif II A.N.C  också gjorts redo för den nya standarden LE Audio, som förbättrar kvaliteten i Bluetooth-enheter, är de också framtidssäkra för en god tid framöver!

ANNONCE