​​​​5 odödligt sexiga och romantiska sånger perfekta för camsex

Musik kan verkligen hjälpa oss att komma i rätt sinnesstämning och i den här artikeln tipsar vi om låtar som får en att känna sig extra sexig och “in the mood”.

Sexmagasinet Passionerad är experter på camsex och har satt ihop en lista med 5 stycken låtar som ger dig sensuellt självförtroende och får dig att komma i rätt stämning när du ska sexdejta. 

Låtarna passar självfallet lika bra under en dejt, när du älskar med din partner eller till något annat tillfälle när du vill känna dig extra het!

 

    1. Honey - Robyn 2018 

Sveriges alldeles egna Robyn släppte ett överlag genomsexigt album 2018 där varje sång andas silke och dämpad belysning en varm sommarnatt.

 

Låten Honey sticker dock ut som extra sensuell och passar för alla tillfällen när man vill komma i stämning! 

 

    2. Breathe on Me - Britney Spears 2003 

Breathe on Me är en sång som för tankarna till en pulserande storstad klockan 02 på natten. De tidiga 2000-talsvibbarna är total och såväl rytmen och soundet som texten och Britneys röst är så sexig som det bara kan bli! 

 

    3. By Your Side - Sade 2000 

En soulig låt som får en att bli på riktigt kärleksfullt humör är By Your Side av Sade släppt år 2000. Rytmen och värmen bäddar in hela kroppen i en bomullslik känsla och det är omöjligt att inte vilja vara nära någon när man hör den!

 

    4. Sexual Healing - Marvin Gaye 1982 

Sexual Healing som släpptes 1982 med Marvin Gaye är en av dem hetaste låtarna som någonsin har gjorts, så är det bara! Det krämiga R&B-souliga soundet känns i hela kroppen och får en att vilja röra sig sexigt och elegant över dansgolvet hela natten! 

 

    5. Apocalypse - Cigarettes After Sex 2017 

En av dem finare och mer sårbara kärlekslåtarna att älska till är gjord av bandet med det så passande namnet Cigarettes After Sex. Sedan låten släpptes 2017 har den minst sagt blivit populär och streamas nu av människor världen över, både av dem med brustna hjärtan och dem som är löjligt kära. Oavsett vad så andas hela sången romantiskt och sårbart sex och den är en av våra personliga favoriter!

 

Att välja rätt musik till camsexet är otroligt viktigt 

Att lyssna på musik under sex är inte bara en stämningshöjare som gör att man kommer i bättre stämning, det är även något som får hjärtat att slå snabbare och som gör att andnignen ökar. Musik får också kroppen att utsöndra mer dopamin vilket får en att känna sig lite extra kär. Dopaminet får även sexet att bli skönare och mer njutbart! 

Allt det här gör att man får lättare att slappna av och vara intim samt att man faktiskt känner fler och starkare känslor när man har sex, något som höjer hela upplevelsen i stort. 

Det här fastslås i en sammanställd rapport publicerad på Nature där man drar slutsatser från 68 stycken olika källor. Rapporten kallas för Anhedonia to music and mu-opiods: Evidence from the administration of naltrexone och är publicerad 2017 av Mallik, A., Chandra, M.L., & Levitin, D.J.

Den här slutsatsen går även att applicera när man har camsex med andra online och vi på Passionerad rekommenderar därför verkligen att du sätter på lite stämningsmusik nästa gång du ska ha en intim stund med någon över internet! 

ANNONCE