x

Festival med stil

Festival med stil

Sponsrat innehåll - tillsammans med Zalando

Så är det återigen den tiden på året när den ena festivalen avlöser den andra. Är du en av dem som har kalendern fullspäckad med tillfällen av musik, dans och härlig atmosfär? Om svaret är ja, är du förmodligen även medveten om det viktiga i att klä sig rätt för festivalsäsongen, alltså varierat och bekvämt. 

Här på GAFFA tycker vi att festivalkläderna är minst lika viktiga som allt annat och ber därför Zalando att guida våra läsare igenom en rad olika passande plagg som skapar inspiration för både män och kvinnor

De ger dig möjligheten att välja precis vilken festivallook som passar dig bäst, i vilken genre du än identifierar dig med: Grunge, Boho, L.A. Vibe, Electric, Underground eller Retro. Kort sagt, här finns något för alla. 

Vill du upptäcka och vinna din festivalstil? Zalando har skapat ett festivalquiz där du genom att svara på ett par enkla frågor kan upptäcka vilken festivalstil som passar just dig. Vill du ta chansen att vinna nyckelplaggen till din festivaloutfit? Skriv en kort motivering, inkludera resultatet från festivalquizet och skicka till [email protected] senast den 28 augusti. Läs mer och delta i quizet HÄR.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA