x

GUIDE: Helgens konsertmåsten

GUIDE: Helgens konsertmåsten

IIRIS VILJANEN

Iiris Viljanen, tidigare i Vasas Flora & Fauna, presenterar en unik kväll med utvalda melodier från hennes hyllade pianoskiva Kiss Me, Stupid & 7 More Solo Piano Pieces. 

Oceanen, Göteborg, fredag 2 september

MANDO DIAO

Mando Diao tar över scenen kvällen efter Elliphant. Bandet från Borlänge har varit omåttligt populärt och sjöng sig även in i alla pensionärers hjärtan när de tonsatte Gustaf Frödings dikter.

Gröna Lund, Stockholm, fredag 2 september

TAKIDA

Deras skivor har sålt platina och Robert Petterssons röst har satt många hjärtan i brand. Rockbandet från Ånge tar sig ner till Västkusten för att bjuda göteborgarna på pampiga rockballader. Precis det man bör lyssna på en höstfredag.

Liseberg, Göteborg, fredag 2 september

TELLA VIV (bilden)

Det är stämningsbyggande indie som skrapar, gör hål och finner sitt bo i din hjärna. Stockholmarna vet hur man beter sig musikaliskt och det lär icke bli sämre live. Dessutom har gruppen bjudit in New FeelingsTommie X och Ingenting i DJ-båset.

Debaser Strand, Stockholm, lördag 3 september

ISON & FILLE

Låtar som Länge Lever Vi och Jag Skrattar Idag bevisar att de kan sin grej. Efter att duon varit med i Så Mycket Bättre utökades deras fanskara. Ison berättade i Aftonbladet att pensionärer kommit fram till honom på stan och velat bjuda honom på mat. Ison tackade inte nej, han tycker ”att det är viktigt att de får uppmärksamhet.” Lyssna på Ison! Ta med dig valfri tant och ge henne lite välförtjänt uppmärksamhet på lördag!

Södra Teatern, Stockholm, lördag 3 september

Fler konserter att hålla koll på ...

FREDAG 2 SEPTEMBER 

WEEPING WILLOWS
Dalhalla, Rättvik

TJUVJAKT
Debaser Medis, Stockholm

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA