x

Från hajhäng till skäggattack när Lucas Nord och Naomi Pilgrim pratar ny låt – med varandra

Från hajhäng till skäggattack när Lucas Nord och Naomi Pilgrim pratar ny låt – med varandra

I fredags skickade Lucas Nord ut låten och Naomi Pilgrim-samarbetet Do About It. Och vad passar inte bättre än att de båda huvudrollsinnehavarna intervjuar varandra kring singeln. Resultatet? Ett löst och ledigt samtal om hajar och skäggincidenter.

Lucas: Hej Naomi! Hur är det på Cayman Islands? 

Naomi: Helt okej paradisliv. Igår pausade jag min session för att simma med en haj till exempel. Sånt som händer här. Hur mår du, MR Lucas?

L: Jag mår mycket bra. Sitter hemma och plinkar piano i min lägenhet, försöker skriva nytt och väntar på att grannarna ska knacka på hehe. Så nu är vår låt ute, är du peppad?

N:  Haha göttigt! Ja, det är asroligt ju. Spelade den när vi var ute igår, känns som om vi borde åka hit tillsammans nästa gång. Kommer du ihåg första gången vi sågs?

L: (Fett) Hmm jag tror det var på nåt branschigt party vi sågs face to face första gången va? Innan det hade vi väl snackat på e-post en del så vi var väl bästisar direkt. Det vill jag tro i alla fall. Vi hade ju snackat om att göra nåt ihop ganska länge. Är det första gången du gör en duett?

N: Ja just det! Jag drog dig i skägget och insåg redan när handen var på väg mot ditt face att jag höll på att göra bort mig. Önskar att någon filmat våra ansiktsuttryck, men förlåt igen. Yes, my duett cherry is officially popped. Bra första! Tänkte du låten som en duett när du skrev den?

L: Jag visste att jag ville ha en feature på den men visste inte hur, när eller vem. Men sen kom ja på att du hade varit perfekt så jag är himla glad att du ville sjunga med mig. Fint blev det också! När ses vi nästa gång, Naomi?

N: Du kan vara fin. Kommer hem på måndag, så närsomhelst efter det tack. Eller vi ska väl till P3 då förresten? Måste typ springa nu, ska in i session igen, älsk på livet! Hojt. Puss.

Lyssna på samarbetet här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA