x

GUIDE: Veckans konsertmåsten

GUIDE: Veckans konsertmåsten

Kylan fortsätter att hålla sitt hårda grepp om oss men vad gör det! Här kommer veckans konsertmåsten, något ni för allt i världen inte får missa om ni är i närheten.

LARS WINNERBÄCK

Älskade Larsa gör Stockholm även idag efter gårdagens konsert. Han är på turné med sin nya platta Granit Och Morän. Singeln med samma namn har snart tre miljoner lyssningar på Spotify och den låter ännu bättre live. Så har du inte lyckats få biljetter än, då ska du göra allt som står i din makt för att få den och alla hans andra låtskatter live och direkt.

Tisdag, Cirkus, Stockholm

OVERJOYED

Om du suktar efter helrusig Göteborgsindiefierad britpop av bästa sort är Cantina Real i Stockholm the place to be under onsdagen. Spelningen är dessutom gratis, så vad väntar du på?

Onsdag, Cantina Real, Stockholm

EL PERRO DEL MAR, SHITKID, NAMASENDA

Tre grymma artister till ett mer än rimligt entrépris. Den här kvällen är liksom klippt och skuren för dig som älskar musik lite för mycket för din plånboks bästa. Som en billig trestegsraket.

Torsdag, Debaser Strand, Stockholm

TIGER LOU + ROME IS NOT A TOWN

Indiebandet Tiger Lou kom ut med nytt nu i september. De är ute på sin första turné sedan de för sju år sedan valde att lägga bandet på is. Under turnén är de också supportade av Rome Is Not A Town.

Fredag, Pustervik, Göteborg

Resten av schemat denna veckan: 

Onsdag

The Cure
Scandinavium, Göteborg

Torsdag  
 
Yumi Zouma + Judaskyssen
Folk, Göteborg
 
Fredag
TexasBob Juares, Makeout Point, Mama Sonic
Folkets Park, Hornstull, Stockholm
  
Lördag
Bad Blood Night
Moriska Paviljongen, Malmö
 
Maria Usbeck, Yumi Zouma, Chad Valley
Debaser, Strand, Stockholm
 
Galantis
Berns, Stockholm
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA