x

GUIDE: Helgens konsertmåsten

GUIDE: Helgens konsertmåsten

Helgen bjuder på härliga live-akter! Här är ett urval.

ANA DIAZ + GINA-LEE

Från början var Ana Diaz en låtskrivare och producent stationerad i London och Los Angeles. Hon har samarbetat och skrivit låtar till inga mindre än artister som One DirectionBritney Spears, David Guetta, Zara Larsson och J-Lo. Sedan startade Anna ett eget skivbolag med FYI: ”100 procent kvinnor i styrelsen” och är även kvinnan bakom de två EP:na Lyssna Del 1 och Lyssna Del 2 som båda fått jättebra kritik. Befinner du dig i Stockholm, missa inte detta!

Fredag - Debaser Strand, Stockholm

HURULA + SVART KATT

Den första spelningen som lades ut blev slutsåld direkt, då släpptes en till. Så nu fyller Hurula Pusterviksscenen med sin musik två dagar i rad denna vecka! Äntligen ska vi få stå och vråla till Ny Drog, 22 och Betongbarn igen!

Fredag - Pustervik, Göteborg

DISMISSED + KÖNSFÖRRÄDARE + EFTERSVETT

På lördag blandas punk, rock och indie på Nalen i Stockholm. Kvällen börjar med en feministisk punk-akt och ett gäng scenpersonligheter som inte ber om ursäkt utan kör fullt ös från början till slut – Eftersvett. Sedan tar rockbandet Dismissed vid med trummor, synthar och gitarrer. Avslutningen står indie-bandet Könsförrädare för. Gruppen som har turnerat flitigt både i Skandinavien och Europa sedan debuten 2013.

Lördag - Nalen, Stockholm

ÖVRIGA MÅSTEN I HELGEN:

Fredag

Pascal + Pink Milk
Debaser Medis, Stockholm

Silvana Imam
Folkets Hus, Umeå

Jonas Lundqvist
Båten, Karlstad

Emil Jensen + Iiris Viljanen
Malmö Live, Malmö

Lördag

Whitney
Pustervik. Göteborg

Rebecca & Fiona
Ritz, Örebro

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA