x

PREMIÄR: Janice kliver ur sin comfort zone

PREMIÄR: Janice kliver ur sin comfort zone

Janice har på senare tid visat upp en klubbigare sida av sig själv och singeln Hearts Will Bleed är ett av hennes starkaste verk hittills. En Bäst Just Nu-stämplad låt som borde rulla på alla dansgolv. 

Nu står låten med en video och GAFFA har fått den äran att presentera det hela. Det är synkroniserad dans, det är kroppar som möts. Vänskap och kärlek och givetvis står Janice i centrum.

– Jag ville skapa en video som inte var i närheten av vad jag gjort förut. Färggrik och utanför min comfort zone, säger Janice.

Videon är i sin tur regisserad av Freshteh Piltan, som berättar om hur tankarna gick:

"It's a conceptualization of the playful & fearless backbone I feel this song has. I´m so inspired by Janice - such an empowering powerhouse of talent & determination, so I wanted to create stylized settings reflecting Janice owning the freedom of her expression."

Det är inte första gången Freshteh och Janice jobbar tillsammans. Tidigare i våras skapade de kortfilmen Ode To Andrew, en filmisk tolkning av låten Answer som Janice skrev till sin pappa. Filmen släpptes i samband med att Janice blev ambassadör för organisationen Suicide Zero.

Kolla in videopremiären av Hearts Will Bleed här:
 

Hearts Will Bleed är den första singeln från EP:n I Don’t Know A Thing About Love som släpps 30 augusti.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA