PREMIÄR: "En person som är både självisk och saknar empati"

PREMIÄR: "En person som är både självisk och saknar empati"

Nyligen släppte Amanda Fondell singeln Reckless, ett första smakprov från hennes kommande EP som väntas nästa år. Nu har låten fått en musikvideo och du ser den allra först här på GAFFA.

Reckless handlar om en person som är både självisk och saknar empati. Som i en konversation där du  försöker vara ärlig och personen säger ”ja, jag vet precis vad du menar”, men utan att egentligen veta något alls, berättar Amanda om låten.

– Personen jag pratar om tror att hen är på samma känslosamma nivå som mig, detta lyser igenom och jag kan se tydligt att det inte är så. De resulterar att jag känner mig missförstådd, vilket jag tror att många kan relatera till idag.

Musikaliskt osar Reckless R&B och soul, med en underliggande ton av euforisk popmusik. Låten är producerad av Anton Göransson, som tidigare samarbetat med Icona Pop och SHY Martin. 

Musikvideon är producerad av Saga Stoltz och Johanna Jingnert, och för styling står Joel Strömgren. Kolla in den här: 

Amanda Fondell blev ett namn på den svenska pophimlen 2011 när hon endast 16 år gammal tog hem förstaplatsen i den svenska upplagan av Idol. Sedan dess har hon fortsatt göra musik och släppt flera album och EP:s.

LÄS OCKSÅ: "Vi har bara en stor rockstjärna i Sverige, och det är ..." 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA