x

PREMIÄR: Bob Hund-kopplade KC Baby släpper singel – kolla in videon

PREMIÄR: Bob Hund-kopplade KC Baby släpper singel – kolla in videon

KC Baby spelar elektropopvisa med svenska texter. Bandet består av ljudkonstnären Kajsa Magnarsson och Conny Nimmersjö, mest känd som gitarrist i Bob Hund och nu är de tillbaka med ny musik.

Nya singeln Pratade, Lyssnade är en "lågmäld, glimrande pärla som tar för sig", enligt ett pressmeddelande, och ges ut 23 oktober. Men redan idag står GAFFA med videopremiären. Kolla in längre ner i artikeln.

– Vi släpper den här singeln för att visa att albumet vi gjorde inte bara var en engångsgrej, KC Baby kommer att göra mer musik framöver. Dessutom har Kajsa skrivit en så bra låt att det vore taskigt att inte låta folk få höra den, säger Conny Nimmersjö i ett pressmeddelande och Kajsa Magnarsson fyller i:

– Det är en låt om att gå vidare och det kan väl alla behöva just nu när det står helt still. Jag skrev låten i Cortona i Italien, hösten 2018 när jag väntade på att Conny skulle komma dit.

Duon bildades 2017 och albumdebuterade året därpå med Lila Blå. Gruppen beskriver sig själva som det lilla bandet med de stora känslorna.

LÄS OCKSÅ: Jakob Hellman om Så Mycket Bättre-händelsen: "Jag blev heldeprimerad"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA