x

PREMIÄR: Felin om att våga leva livet fullt ut

PREMIÄR: Felin om att våga leva livet fullt ut

Idag premiärvisar vi Felins nya video till den senaste singeln Funeral!
 
Musikvideon handlar liksom låttexten om att våga leva livet fullt ut. Den inkluderar en kvinnlig häxkult, en återuppståndelse från de döda samt en sex meter lång orm. Felin konstaterar att hon är van vid både ormar och spindlar från tidigare fotograferingar och inspelningar, men det är inget hon skulle ha hemma som husdjur. Men hon känner heller ingen rädsla för kräldjuren. Precis som videons budskap menar Felin att det viktiga är att man har gjort sitt bästa och levt till hundra procent.
 
– Ända sedan jag var barn har jag funderat på meningen med livet. Jag var den där lite udda, tysta ungen som skrev dikter och funderade över de stora frågorna. Och jag funderar fortfarande på de där sakerna, säger Felin om låten Funeral och fortsätter:
 
– När du är ung tror du att du kommer att leva för evigt och att du har all tid i världen att lista ut saker. Men efter en incident för ett par år sedan, när jag åkte till akuten i ambulans, så fick jag plötsligt en förnimmelse av min egen dödlighet. Mitt sätt att hantera händelser och förändringar i livet är att skriva om det, så det var vad jag gjorde. Funeral handlar om att leva livet fullt ut, om att göra skillnad och om att våga njuta av livets resa som vi alla är på. Så att du, när den är över, kan säga: I had a good run.
 
Kolla in premiären här:
 
 
Felin släpper nytt album nu på fredag, 29 oktober.
 

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA