Nyhet

Det här händer i GAFFA-vagnen under Way Out West

GAFFA.se – allt om musik

Traditionsenligt kommer GAFFA-vagnen även i år vara på plats i Slottskogen under Way Out West. Kolla in hela schemat nedan.  I vanlig ordning står vi till höger om Linnéscenen, kom förbi och säg hej!

TORSDAG:

15:25 - Live - Internet Friends.


Göteborgs senaste indiepop-hopp inspireras lika mycket av The Strokes och Abba som Lily Allen. Läs en intervju med Internet Friends här.

18:15 - Live - Lennixx

Duon Hanna Larsson och Andrea Kallström bjuder på ett sound med influenser från R&B och neosoul tillsammans med personliga, relaterbara texter.


19:40 - Quiz

21.30 - Live - Broder Henrik Rapp

Med texter på svenska, fyllda av ironi, humor samt väldigt mycket allvar har Broder Henrik Rapp hyllats för sina träffsäkra beskrivningar av Sverige idag. Det är inte för inte som han jämförts med rävar som Ulf Lundell och Lars Winnerbäck


FREDAG:

13:50 - Sandra Granberg (DJ)

15:50 ”Devil’s Dance” - Freddie Wadlings livsverk


17:25 - Quiz

19:00 - Intervju - Kornél Kovács

LÖRDAG:


12:20 - Live - Felin

Låtskrivaren och artisten Elin Blom utgör tillsammans med fotografen Fredrik Etoall den kreativa duon Felin. Tillsammans skapar de ett kraftfullt möte mellan ljud och det visuella. I maj släppte Felin låten No More Sweet Home Alabama – en reaktion på nyheten att den amerikanska delstaten Alabama röstat igenom ett totalförbud mot abort.

16:00 - Quiz


17:25 - Live - Virginia And The Flood

Med en trollbindande röst ackompanjerad av skickliga musiker välkomnar Virginia And The Flood in till en magisk värld där southern goth och spökfolk är ledorden. Läs en intervju med Virginia And The Flood här.

18:40 - Live - Bror Gunnar Jansson


Det är lika delar rått och ödsligt som svängigt och otroligt vackert! Bror Gunnar Jansson har redan nått stora framgångar utomlands nu är det är dags att fler på hemmaplan får upp ögonen för bluessångaren. Läs en intervju med Bror Gunnar Jansson här.

20:30 - Live - Isolated Youth

Den svenska postpunkens nya fanbärare utlovar ett exklusivt set i GAFFA-vagnen. Läs en intervju med bandet här.


 

gallery_large

LÄS OCKSÅ: Så minns vi Elliott Smith


 

ANNONCE