Nyhet

Wille Crafoord, Mange Schmidt och Sofia Talvik gör Moderaternas vallåt.

”Flyter” heter låten som de tre musikerna kommer att framföra på olika moderata evenemang.

När valet närmar sig rustar partierna upp med valfläsk, vallöften och sist men verkligen inte minst vallåtar. Moderaterna visar idag upp en trio välkända namn som ska försöka sjunga in några extra röster i slutspurten: Wille Crafoord, Mange Schmidt och Sofia Talvik.

Den flerfaldigt grammisbelönade Wille Crafoord har varit aktiv musiker sedan slutet av 80-talet. Hans största framgångar kommer från tiden med Just D. För närvarande är Crafoord aktuell med "Skyll på Sylvian" på Stadsteatern i Stockholm. En musikal som han har satt musiken till.

Mange Schmidt har efter genombrottet med singeln "Glassigt" gått och blivit en av Sveriges mest framgångsrika hiphop-artister. I år släppte han singeln "Allvarligt Talat".


Sofia Talvik har släppt fyra skivor och det senaste gjort sig ett namn i Amerika efter ett hektiskt spelschema på Austinfestivalen SXSW. Talvik fick även som första kvinnliga artist spela på den ambulerande musikfestivalen Lollapalooza, 2008. Hennes senaste giv "Florida" gavs ut i maj i år.

"Flyter" finns att ladda ner gratis på Moderaternas hemsida.

ANNONCE