Nyhet

Foo Fighters tillbaka i studion i höst

Dave Grohl har avslöjat att han och resten av bandet inleder ett nytt samarbete.

Många Foo Fighters-fans har nog fruktat bandets framtid, efter Dave Grohls framgångar med sidoprojektet/supergruppen Them Crooked Vultures, samtidigt som det nyligen släpptes en best of-skiva med Foo Fighters. Men nu kan alla Foo Fighters-fans pusta ut. När Grohl deltog i Independent Spirit Awards i helgen, fångade BBC honom för en kort intervju, och han hade goda nyheter att berätta:

– Foo Fighters har precis börjat att skriva nya låtar, och vi kommer börja spela in i september, så livet är fullt av musik."

Att livet är fullt av musik för Grohl råder inga tvivel om, då han sedan tidigare även pratat om nytt material med Them Crooked Vultures under 2010. Det blir i så fall en andra skiva på bara ett år om han, Josh Homme och John Paul Jones lyckas följa tidsschemat. Nya Foo Fighters-skivan kommer att bli det första studioalbumet sedan Echoes, Silence, Patience and Grace från 2007.


När den nya plattan släpps, eller vad den kommer att heta är ännu inte känt, men vi följer naturligtvis upp historien så snart vi vet mer.

ANNONCE