Nyhet

Take That-spelningar slutsålda

Samtliga biljetter till Take Thats turné i Storbritannien är helt slutsålda.

Det var i onsdags förra veckan som Take That annonserade datumen för sin stora återföreningsturné. Som nu alltså sålts ut i Storbritannien. Den närmste bekräftade spelningen är på Parken i Köpenhamn den 16 juli, dock har det förekommit rykten om att det förre detta pojkbandet även kommer att inta Ullevi till sommaren.

Turnén består av 14 stadiumkonserter i Storbritannien och 16 spelningar runt om i resten av Europa. Turnén, med titeln "Progress Live 2011", blir den första turnén med originaluppsättningen sedan 1995.

Enligt organisatörerna bakom turnén kommer konserterna att innehålla Take Thats största hits från de senaste två decennierna, plus några låtar från Robbie Williams framgångsrika solokarriär.


Det är nu 15 år sedan de fem ursprungliga medlemmarna i Take That släppte deras tredje album "Nobody Else". Men efter otaliga rykten, historier och gissningar har nu den saknade pusselbiten – Robbie Williams – hittat tillbaka till sitt band igen. Tillsammans med Mark, Jason, Howard och Gary, ger de ut fullängdaren "Progress" 24 november.

ANNONCE