Nyhet

Robbie Williams: "Jag är i det manliga klimakteriet"

Den brittiska artisten Robbie Williams berättar om det vilda 90-talet och vilka spår det har satt på hälsan.

Robbie Williams påbörjade sin karriär som medlem i pojkbandet Take That, vilket resulterade i flera listtoppande hits i Storbritannien, inklusive låtar som Relight My Fire, Everything Changes och Back For Good. Efter att ha inlett sin solokarriär 1997 har han nått framgångar med låtar som Angels, Millennium och Feel.

Den 8 november släpps en Netflix-dokumentär om Robbie Williams, och enligt honom själv är upplevelsen av att se dokumentären som att bevittna en långsam och traumatisk krasch.

"Det var surrealistiskt", säger han i en intervju med The Sun.


Robbie Williams närmar sig 50 år och reflekterar öppet över de påverkningar som åren har haft på honom.

"Håret blir tunnare, mitt testoron har lämnat byggnaden, samma med serotonin, och dopamin tog farväl för länge sedan. Jag har förbrukat alla de fina naturliga godsakerna. Jag är i det manliga klimakteriet", säger artisten.

Dokumentären ger även en inblick i Robbie Williams tidigare problem med alkohol och drogmissbruk, och han erkänner att "feståren" har haft en kostsam påverkan på hans liv och hälsa.


Trots dessa utmaningar har han funnit en ny balans i livet sedan 2010 då han gifte sig med Ayda Field, med vilken han har fyra barn.

"Just nu skulle jag beskriva mig själv som en väldigt lycklig eremit som har en lättviktsvariant av torgskräck. Och det funkar för mig", säger Robbie Williams.

LÄS OCKSÅ: Robbie Williams försvarar sitt VM-framträdande


ANNONCE