Nyhet

Talib Kweli till Sverige

Agerar ”förband” åt svenska PH3 på Berns i oktober.

22 oktober har PH3 (Eye N'I och Profilen) releasefest för sitt nya album "PH3 löser ett fall" i Berns salonger. Under samma kväll kan de räkna med celebert besök i form av New York-rapparen Talib Kweli, som kommer att agera "förband" åt den svenska hiphop-duon.

I ett pressmeddelande går det att läsa att båda gör fulla konserter under kvällen och en biljett till Talib Kweli gäller för båda spelningarna. Det går även att köpa biljett endast till PH3-spelningen, för den som nöjer sig med det.

Talib Kweli besökte, tillsammans med Hi-Tek, Way Out West-festivalen i somras med sitt nygamla projekt Reflection Eternal. GAFFAs Daniel Magnusson var på plats och fick se en av festivalens höjdpunkter:


"Det är lätt att älska Talib Kweli. Han går sin egen väg, låter sig inte toppstyras eller bli ännu en fattig del av MTV Cribs. Och han slår för närvarande precis alla på fingrarna när det kommer till att spotta rhymes. På Azalea-scenen går han gång på gång a capella och man flyter bara med, fångas upp och fascineras." Läs hela recensionen här.

PH3 släpper "PH3 löser ett fall" 20 oktober, två dagar innan releasefesten tillsammans med Talib Kweli.

För mer information om var man köper biljetter, besök GAFFA.se/live


ANNONCE