Nyhet

Foo Fighters gör exklusiv klubbspelning

Dave Grohl & company besöker Sverige redan i mars – men inga biljetter finns till försäljning.

För ett tag sedan fick GAFFA nys om att Foo Fighters var på gång till Skavlan i mars. Nu kan vi bekräfta att bandet gör en exklusiv spelning i samband med besöket. 4 mars beger sig gruppen nämligen till anrika Nalen i Stockholm. Det går dock inte att köpa biljetter till detta evenemang utan det blir en tävling om biljetterna, meddelar Live Nation. Tävlingen kommer att läggas upp senare i veckan på Sony Musics hemsida.

Foo Fighters är snart aktuella med sitt sjunde, ännu obetitlade, album. Skivan släpps 8 april och är inspelad i Dave Grohls garage i Kalifornien. Den här gången har Grohl återigen tagit hjälp av den legendariske producenten Butch Vig, som även var med och gjorde Nirvanas "Nevermind". Tidigare gitarristen Pat Smear är åter med i Foo Fighters igen och utgör nu tillsammans med Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel och Chris Shiflett, bandet.

Foo Fighters kommer även till Stockholm i sommar, då de 22 juni juni – tillsammans med Band of Horses och Biffy Clyro – gör en konsert på Stockholm Stadion.

För biljettinformation besök GAFFA.se/live

ANNONCE