Nyhet

Division Of Laura Lee ger gratis smakprov

”Cabin Jam” släpps i limiterad upplaga – ladda ner den här.

"Pick me up and slap me around", så börjar det hetsiga spåret "Cabin Jam", som också är det första smakprovet från Division Of Laura Lees kommande fullängdare. Skivan, som ännu står utan titel och release, fick något oväntat en gästproducent i Jason Lytle (Grandaddy) när han under en vecka besökte gruppen och deras studio i Göteborg. Väl där passade han på att spela in eget material, men hjälpte även till med att producera Division Of Laura Lees uppföljare till "Violence Is Timeless", från 2008.

Gruppen gjorde en bejublad spelning på Strand i slutet av förra veckan. Då fick GAFFA:s Özgür Kurtoglu och resten av besökarna en rad nya spår till sig:

"Det är inte mycket som är annorlunda med denna 'nya' upplaga av Division Of Laura Lee, mest för att det förmodligen inte finns ett behov inom gruppen att verkligen sträva efter förändring. De spelar fortfarande Sveriges absolut skitigaste rock och gör det fortfarande med stor och bredbent pondus, minus andra likasinnade svenska bands oftast smått obekväma teatraliska böjelser."


"Cabin Jam" går att ladda ner via fönstret nedan, men är limiterad till 1000 nedladdningar.

Division Of Laura Lee - Cabin Jam by divisionoflauralee

ANNONCE