Nyhet

Fler nya akter till Peace & Love

Denna gång är det akter av det rockigare slaget som presenteras.

De artister som ansluter är Nasum, Michael Monroe, Imperial State Electric, Casablanca och The Kasketeers.

Nasum kommer till Peace & Love trots att de lade ner 2004. Detta blir ingen återförening utan ett farväl för gott. I år skulle bandet ha firat 20 år som band om det inte var för att sångaren Mieszko Talarczyk tragiskt omkommit i flodvågskatastrofen 2004 i Thailand.

Ett annat namn som besökt festivalen flera gånger är Michael Monroe. Han är en av Finlands största rockstjärnor genom tiderna.
Monroe var tidigare frontfigur i Hanoi Rocks men sen några år tillbaka står han alltså på egna ben.

I år släpptes "Pop War" som är Imperial State Electrics senaste album. Sedan de senast var på Peace & Love har de turnerat flitigt och mött publik på många spelställen. Från de största ställena till de lite mindre rockklubbarna.

Ett band med många olika personer inblandade är Casablanca. Bandet består av medlemmar från Sahara Hotnights, Melody Club, Space Age Baby Jane och Roxxy 77 samt en gammal fotbollsstjärna från AIK. De har fokus på tyngre rock och på meritlistan har de sina första spelningar som ägde rum i Globen, Scandinavium och fotbollsstadion i Malmö.

The Kasketeers spelar svängig 50-tals rockabilly som de blandar med ett skräcktema. Blodiga herrar som tar scenshowen till en ny nivå. 

Peace & Love äger rum 26-30 juni. Kent, Thåström, Rihanna, Skrillex, Bloc Party, Regina Spektor är bland andra klara sen tidigare. 
För mer information var vänlig besök vår festivalguide. Köper biljett till evenemanget gör du smidigast här.

ANNONCE