Nyhet

Mumford & Sons till Peace & Love

Hultsfredsfestivalen och Borlänge ingår samarbete.

Under helgen som var blev Hultsfreds besökare snuvade på Mumford & Sons, på grund av att sångaren gick och bröt en handled. Men detta ska nu åtgärdas då Smålandsfestivalen har ingått ett samarbete med Peace & Love, som i sin tur har bokat till sig Mumford & Sons för kommande festival.

Det unika samarbetet går ut på att den med Hultsfredsarmband kvar på armen får chans att uppleva Mumford & Sons i Borlänge utan extra kostnad. Följande Hultsfredsarmband ger fri entré under Peace & Loves torsdag, då Mumford & Sons uppträder: tredagars-, tvådagars- och endagsarmband för lördagen.

Arrangörerna på Hultsfred låter hälsa att för att man ska kunna ta del av detta erbjudande måste personen kontakta Peace & Love och meddela följande information:
1. Namn samt personnummer
2. Vilken variant av biljett/armband personen ifråga har från Hultsfredsfestivalen.

Dessa uppgifter mejlas till [email protected] med "Torsdagsbiljett gästlista" i ämnesraden.

Det snart albumaktuella Mumford & Sons bildades i slutet av 2007 och blev en del av Londons uppmärksammade ström av folkband, som man även kan knyta Laura Marling, Johnny Flynn, Jay Jay Pistolet och Noah and the Whale till. Debutskivan "Sigh No More" fick lysande kritik och vann en Brit Award. De brittiska folkpopparna har även blivit nominerade för flera grammys.

Peace & Love sker i år 26-30 juni och har sedan tidigare bokat till sig bland andra Rihanna, Billy Idol, Kent, Skrillex, Lars Winnerbäck och My Morning Jacket. Köp biljett till festivalen via GAFFA.se/live

ANNONCE