Nyhet

Lady Gaga dissar Madonna

Ville inte sjunga tillsammans med popdrottningen.

Lady Gaga och Madonna har varit i luven på varandra tidigare, bland annat sedan Madonna antytt att Gagas hit Born This Way påminner lite väl mycket om hennes egen hit-låt från 1988, Express Yourself. Och nu tycks kontroverserna fortsätta.

Det var under en spelning på Madonnas världsturné, närmare bestämt i St.Paul, Minnesota nyligen som Madonna sa: "Jag har de bästa fansen i världen, känn på den Lady Gaga!" och lite senare kom det fram var den plötsliga irritationen kom ifrån då hon fortsatte: "Vet ni vad? Jag bjöd in Lady Gaga för att sjunga tillsammans med mig på scenen, men hon tackade nej. Men det är ok, jag har blivit avvisad förr. Det gör mig bara mer hårdhudad."

Den amerikanska sångerskan verkar ha en tendens att mer eller mindre konstant hamna i konflikter med kollegor, och ett annat exempel är den hårda ordväxlingen mellan Madonna och Elton John som ägde rum i slutet av sommaren, och som i grunden också tog handlar om stjärnans plagiat-anklagelser mot just Gaga. Läs mer om det här.

ANNONCE