Nyhet

"En hund att gosa med"

GAFFA undersöker hur Bullet laddar inför kvällens spelning på Debaser Medis.

Vad kan publiken förvänta sig av konserten?
– Det är ju precis i slutet av en cirka tre veckor lång turné så vi borde i alla fall vara ordentligt samspelta då kan jag tycka. Annars kör vi med det vi får, Bullet-grejen är ju lite eld och bomber och sådant, det gillar vi!

Det låter mycket bombastiskt?
– Ja det piggar ju upp! Jag kan bara prata efter mina egna referensramar men jag kan tycka att det är rätt segt att se en konsert där det inte händer någonting sådant, där det mera är låt på låt, på låt. Någonting tycker jag ska hända för att lätta upp lite.

Vad lyssnar ni på i turnébussen?
– Där skulle man väl vilja säga något mer annorlunda men det blir ju jävligt mycket Judas, Accept, Saxon, Roses, Twisted Sister och så. Det är det vi växte upp med och vad som har format oss. Vi har fastnat där på något vis.

Har ni några särskilda ritualer som ni gör 
innan ni går på scenen?
– Jag vet inte riktigt hur det kom sig, men jag tror att vi såg en Van Halen-video för väldigt många år sedan, där de slog ihop händerna och skrek bandnamnet för att komma i rätt stämning innan de skulle giga. Sedan började vi med det mest som en kul grej, men nu vågar vi knappt hoppa över det. 

Vad står det på er rider?
– Vi försökte ju vara lite tuffa ett tag, och då fanns det lite svarta ljus, ayran (turkisk dryck, red anm.) och så ville vi ha en hund att gosa med lite innan konserterna, men de var för jävla slarviga med att fixa det. Vi fick en hund en enda gång i Tyskland och den luktade riktigt illa! Så vi har nästan gett upp det där. Numera vill vi mest ha några backar öl och en flaska brännvin.
ANNONCE