Nyhet

Nytt från Deftones

Nu kan man lyssna på en av de nya låtarna från albumet som kommer i november.

En av låtarna från den nya skivan Koi No Yokan finns nu att ladda ned gratis på Deftones hemsida. Skivan, som släpps i början av november, är det amerikanska bandets sjunde i ordningen.

Sångaren Camillo Wong Moreno, eller Chino Moreno som han kallar sig, har sagt till NME att "det nya albumet är väldigt dynamiskt, varken snabbt eller långsamt. Det finns mycket aggressioner i delar av musiken samtidigt som det finns många lugnande element med ljudlandskap istället för attack, attack, attack hela tiden."

Senast Deftones var i Sverige gav GAFFA:s Özgür Kurtoglu dem fem stjärnor.


"Deftones har förfinat sin konstart, den säregna blandningen av traditionell modern metal och alternativrockens många ansikten,  i 15 år nu och är på sina allra mest adrenalinstinna dagar ett av världens i särklass bästa liveakter. På sina bästa dagar får Deftones varje hardcore-kryddad låt som skrevs 1995 för debuten Adrenaline som någonting nytt och passar in bland "Change (In The House of Flies)" och "Minerva" som bandet låter vagga mellan benkrossande och sköra i händerna på en för kvällen gnistrande Chino Moreno. Under en konsert som denna, där allting Deftones rör vid förvandlas till guld, riskerar taket på Arenan att rasa in när "Diamond Eyes" avslutningsriff slår likt en rivningskula mot väggarna och publiken att ramla ihop i tårar av de bitterljuva vågorna "Minerva" och "Digital Bath" skapar." Till recensionen.

 


ANNONCE