Nyhet

James Blake släpper animerad video

Se den här.

Nu går det att räkna ner dagarna på en hand till James Blake ger ut sitt andra album. Han har släppt ett antal smakprov från kommande skivan och en av de låtar som har dansat ur högtalarna är Voyeur. Den har nyligen fått en animerad musikvideo som går att kolla på nedan. Videon är som en visuell förlängning av musiken och som tittare är det inte svårt att bli trollbunden.

Den 8 april når Overgrown butikerna och består av tio spår. Sen tidigare har han gett ut låtarna And Holy Ghost, Retrograde och en dubversion av Voyeur. Även Digital Lion som du kan lyssna på här.

Plattan är en uppföljare till hans självbetitlade debutalbum som kom ut för två år sedan. GAFFAs recensent skriver så här om föregångaren:

"James Blake är ett medvetet oförsiktigt verk, skapat utan tankar om begränsning eller förminskning. Som dubstep-producent är Blake van vid att skapa musik som bygger lager på lager, och varje låt här är en resa igenom allt som på ett eller annat sätt inspirerat honom." Läs hela recensionen här

För er som vill uppleva elektro-singer-songwritern live kommer han uppträda på årets upplaga av Way Out West, som i vanlig ordning hålls i Göteborg. 

Låtlista - Overgrown 

01 Overgrown
02 I Am Solid
03 Life Round Here
04 Take A Fall For Me
05 Retrograde
06 Dlm
07 Digital Lion
08 Voyeur
09 To The Last
10 Our Love Comes Back 

ANNONCE