Nyhet

Se Foo Fighters spela − utklädda till Rush

Framför låten Overture med 70-talsinspirerad outfit.

Nyligen, och enligt många äntligen, blev rockbandet Rush inröstat i det allra finaste av rock'n'roll-sällskap, Rock And Roll Hall Of Fame. Invigningen var en storslagen ceremoni där Rush var huvudnumret, men även artister som Public Enemy, Donna Summer och Heart blev välkomnade in i klubben.

Några som bidrog till Rushs välkomnande var Foo Fighters som dagen till ära hade klätt sig i vita kimonos för att likna 70-talsgruppens medlemmar. Consequence Of Sound rapporterar att Dave Grohl ska ha ställt sig frågan när Rush egentligen blev coola, för att sedan svara på frågan genom att säga: "Deras styrka är att de alltid har varit sanna mot sig själva, oavsett hur ocoola andra har tyckt att de är. Rush har alltid varit coola! Nu är det mysteriet löst och vi har fått den stora äran att äntligen introducera gruppen i Rock And Roll Hall Of Fame".

På scenen framförde de låten Overture och till publikens förtjusning anslöt sig även de riktiga Rush-medlemmarna i slutet av låten för att tillsammans spela klassikerna Tom Sawyer och The Spirit Of The Radio.


Se när Foo Fighters spelar Rush, utklädda till Rush, med Rush här nedan.

ANNONCE