Nyhet

SPECIAL: Vi spanar in det färskaste från hiphop-sfären

Nytt från Wiz Khalifa, Chiddy Bang, Major Lazer och The Weeknd tillsammans med Drake.

Hiphop-eliten ligger inte inte direkt på latsidan. Därför har vi på GAFFA samlat de allra senaste låtarna som du kan ta del av nedan.

Först ut är Pitsburgh-rapparen Wiz Khalifa som i vanlig ordning refererar till drogkulturen, men poängterar även att livet inte alltid är så lätt. Wiz Khalifa levererar det hela i en drömsk hiphip-förpackning. Gissningsvis kommer låten finnas med på kommande albumet Blacc Hollywood.


Chiddy Bang har laddat om batterierna efter debutalbumet Breakfast och är nu högst aktuella med låten Breathe. Singeln är den första att släppas från det kommande mixtapet Baggage Claim.

The Weeknd är snart här med uppföljaren Kiss Land, som når hyllorna den 9 september. På grund av hans samarbete med Drake på nya låten Live For kvalade han in på den här listan. Lyssna på samarbetet nedan.

Major Lazer bjuder på en stenhård gangster-upplevelse i nya musikvideon till Scare Me. En av låtarna på trions senaste platta Free The Universe. Albumet fick hela fem stjärnor av GAFFAs recensent. Läs recensionen här.



ANNONCE