Nyhet

Getaway Rock ger fyra färska

Festivalen fyller på med kraftfulla amerikaner och post-hardcore-svenskar.

Getaway Rock fortsätter att utöka sin line-up. Idag kunde de presentera fyra nya akter till festivalen. Killswitch Engage, Blood Command, Sylosis och Adept är alla klara för ett besök i Gävle under sommaren. 

Amerikanska Killswitch Engage som varit pionjärer inom sin genre bytte så sent som förra året sångare, detta efter att Howard Jones valde att avsluta sin tid i bandet på grund av bristande intresse för att skriva och turnera. Killswitch gick då på jakt efter en ny sångare som resulterade i återkomsten av originalsångaren Jesse Leach. Nu är bandet fulltaligt och mer än redo för att ta sig an världen. Förutom Getaway Rock är Killswitch Engage även aktuellt med sitt sjätte studioalbum Disarm The Descent som släpps den 2 april. 

Adept är gruppen som tog post-hardcore-scenen med storm och blivit utnämnda till Sveriges bästa rockband. De bildades 2004 och har under sin tid som grupp turnerat med band som A Day To Remember, Underoath, As I Lay Dying och Bring Me The Horizon


Getaway Rock Festival sker 8-10 augusti och har sedan  tidigare bokat till sig Deep Purple, Cult Of Luna, Lamb Of God, med flera.

ANNONCE