Nyhet

Nya namn till Bråvalla

Färska festivalen presenterar indie-legendarer och ytterligare tre nya. Samt en ny scen.

Bråvalla Festival fortsätter i i god takt att fylla på med ytterligare akter och presenterar därutöver även en fjärde scen, för att kunna erbjuda ytterligare bredd på festivalen. 
Idag kunde Bråvalla bekräfta att Belle & Sebastian, Frank Turner & The Sleeping Souls och Ron Pope kommer alla tre att uppträda på den nya festivalscenen. De kunde även bekräfta punkpop-bandet All Time Low som haft stora framgångar och blivit ett live-band att räkna med. 

Det finns inte en indie-popare värd namnet som inte lyssnat på och älskat Belle & Sebastian, och nu i samband med att deras samlingsalbum The Third Eye Centre släpps i sommar kommer de alltså till Bråvalla. Räkna med indie-hits från 90-talet.

Frank Turner kunde förra året njuta av sin spelning under OS-inledningen som sågs av mer än 25 miljoner TV-tittar och 200 000 på plats. Han är influerad av livet som en hårdnackad punkare och är känd för att våga förändras i sitt musikaliska uttryck. Den 22 april släpps bandets femte studioalbum Tape Deck Heart och i sommar gästar de Bråvalla i Norrköping. 


Bråvalla Festival hålls mellan den 27-29 juni och har sedan tidigare bekräftat akter såsom Rammstein, Green Day, Volbeat, Avicii, Stone Sour, A Day To Remember och White Lies

ANNONCE