Nyhet

Makthaverskan-medlem misshandlad

Bandet tvingas ställa in kommande spelningar.

Göteborgsbandet Makthaverskan tvingas ställa in alla spelningar i april, på grund av att Andreas "Palle" Wettmark blivit misshandlad. De gick ut med den mycket tråkiga nyheten via sin Facebooksida under söndagskvällen.

"På grund av att våran fina bandmedlem Palle har varit med om en allvarlig misshandel så ställer vi tyvärr in de kommande spelningarna i april. Han kommer att behöva återhämta sig och därefter får vi se hur han mår. Vi tycker såklart att detta är jättesynd men är peppade på att få komma ut och spela igen sen, och vi lovar att komma tillbaka till de drabbade städerna!", skriver bandet på Facebook. 

Gruppen hade tre spelningar inbokade framöver, i Stockholm, Göteborg och Malmö.


"Makthaverskan inställd. Vi försöker igen längre fram…", skriver arrangören till lokalen Fängelset, i Göteborg på sin Twitter.

Bandet släppte nyligen sitt andra album Makthaverskan II, fyra år efter debuten. De har även utökats i form av Gustav Data på gitarr. I en intervju med GAFFA berättar gruppen bland annat om en ny drömsk ljudbild och om Göteborgs rådande musikklimat. Läs hela intervjun här

ANNONCE