Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Mariam The Believer - Somewhere Else

En video bestående av solexplosioner, motstånd och längtan.

Nu är andra videon från Mariam The Believers debutalbum Blood Donation här. Den är skapad av Elisabeth Marjanovic´ Cronvall, Barthélémy Massot och Marta Dauliūtė. Låten heter Somewhere Else och finns med på skivan som kom ut i mitten på januari. Albumet möttes av fina recensioner, så här skriver GAFFAs Björn Schagerström:

"Mariam Wallentin kickar igång musikåret 2013 med en kastad handske, ett sammanhängande och fokuserat styrkebesked och trampar upp egna stigar genom sin unika mörker- och ljusskiftande popmusik". Läs hela recensionen här.

Mariam Wallentin som hon egentligen heter, säger själv att videon består av "solexplosioner, motstånd och längtan". För att vidareutveckla det hela är videon en konstnärlig hallelujah-upplevelse. Mariam The Believer ser mestadels ut som hinduisk gud, utanför boxen? Javisst. Videon är i perfekt samklang med låten och tillsammans fängslar de tittaren från första stund.


Mariam The Believer hamnade på musikkartan i och med bandet Wildbirds & Peacedrums, en duo som utgörs av Mariam Wallentin och hennes man Andreas Werlin.

Hon är närmast aktuell med en spelning på Kägelbanan i Stockholm den 13 april och kommer även spela på Way Out West i sommar. 

Köp biljetter till spelningen på Kägelbanan och Way Out WestGAFFA Live.


ANNONCE