Nyhet

Black Flag-sångaren sparkad – på scen

Ron Reyes fick lämna konsert och ersattes direkt.

Ron Reyes, sångaren i det nyligen återuppstådda punkbandet Black Flag fick enligt NME kicken mitt under en konsert i Australien.

Det hela är lite invecklat, men det handlar om ett band som återuppstått i två olika versioner, vill du veta mer, läs här.

Bandet släppte tidigare denna månad nytt material för första gången sendan 1985 års In My Head. Den nya skivan, What The… togs emot svalt här på GAFFA, läs här.

Reyes la på sin Facebook-sida upp ett meddelande, som sedan dess tagits bort, där han beskrev hur Mike Vallely, skateboardåkare och som sjungit i bandet vid en återförening 2003, klev in på scenen och tog mikrofonen ur Reyes hand. Därefter bad Vallely Reyes att lämna scenen och sen avslutade Vallely gigget som bandets sångare.

"Den 24 november 2013 på den sista kvällen av våra australiska Hits And Pits-turné, med bara två låtar kvar på spelningen kommer Mike V upp på scen, stirrade på mig medan han tar mikrofonen ur min hand och säger: 'Du är färdig, festen är över, gå av, det är över ...'" hade Reyes skrivit i det raderade Facebookinlägget, enligt NME.

Reyes ska ha fortsatt inlägget med att påpeka att han var lättad, eftersom han inte kommit överens med bandets grundare Greg Ginn. Reyes verkar också vilja släta över saker och ting med Flag, den andra uppsättningen som finns av det reinkarnerade hardcorebandet.

Han skrev "Jag var glad för deras (Flag, red.) skull från början och stöttade dem till fullo och förstod varför de ville spela låtarna igen och ha kul med sina vänner och familj. Självklart ifrågasatte jag deras bruk av namnet och loggan, men aldrig deras motivation eller deras rätt att göra sin pryl. Jag avundas dem för att de har nått framgång på ett sätt som aldrig var möjligt med Black Flag. Återigen, för protokollet, jag gick med i Black Flag innan jag visste att Flag fanns."

Flag består av ursprungsbandets grundare Keith Morris, tillsammans Chuck Dukowski, Bill Stevenson och Stephen Egerton från bandet Descendents.

Black Flag utgörs av Greg Ginn, Gregory Moore och Dale Nixon.

Det verkar vara, som The Dude från filmen The Big Lebowski skulle säga, "a lot of ins, a lot of outs" och antagligen inte heller det sista vi hör om denna soppa.

ANNONCE