Nyhet

Se svenska Nonono på amerikansk TV

Framför Pumpin Blood hos talkshowvärlden Jimmy Kimmel.

Det händer med jämna mellanrum att svenska band får chansen att framför sina låtar i amerikanska talkshows. Tidigare under hösten har till exempel First Aid Kit och Icona Pop gästat David Lettermans kvällsprogram. Men inatt var det Jimmy Kimmels tur att få svenskt besök, och då i form av den svenska trion Nonono. Här nedanför kan du se när de framför sin medryckande och visslingskompatibla hitlåt Pumpin Blood. De framförde också låten Fire Without A Flame som visas exklusivt på nätet.

Gruppen består av sångerskan Stina Wäppling och den producerande duon Tobias Jimson och Michel Flygare och de startade arbeta ihop under våren 2012. Sedan dess har det rullat på ganska fort och i somras spelade de bland annat på Hultsfredsfestivalen. Så fort att det inatt alltså gjorde debut på amerikansk TV.

– Klart att man är nervös inför ett sånt här gig, det visas för så många, säger sångerskan Stina Wäppling minuter innan framträdandet till Nöjesbladet och fortsätter:


– Man är rädd att man ska flippa ut och göra någonting konstigt.

Men framträdandet gick, som ni kan se här nedanför, bra och nu väntar ett par spelningar i Europa innan de kommer tillbaka till USA, då tillsammans med Arctic Monkeys och Phoenix. Som vi berättade för någon vecka är Nonono också klara för vårens upplaga av showcase-festivalen South By Southwest i Austin i mars.


ANNONCE