Nyhet

Här överraskar Doug Seegers göteborgarna

''Då gick ett ljus upp för oss, det är ju han från Jills Veranda'' – se klippet.

De senaste dagarna har Doug Seegers vandrat runt på Göteborgs gator. Han sägs gå runt med skylten "out of work" och samlar in pengar som gatumusikant. Allt är med andra ord precis som vanligt för musikern som fick enormt genomslag via Jills Veranda. Skillnaden är att han numera hänger i Sverige. GAFFA kom i kontakt med Lie Söderlund och Petra Adenbrant som idag fick en nära-Doug-upplevelse.

– Det hela skedde väldigt snabbt. Jag och min vän Petra kom gående längs Fredsgatan 2 och såg en cool man i cowboyhatt som sjöng country. Vi var mitt uppe i ett snapchat-mood och tog upp mobilen för att sända iväg dagens femtielfte snap. Då gick ett ljus upp för oss, det är ju han från Jills Veranda, säger Lie Söderlund till GAFFA och fortsätter:

– Vi som alltid avundats folk som fick uppleva Bruce Springsteens gatukonsert i Köpenhamn blev överlyckliga. Han sjöng Going Down To The River. Efter att han spelat färdigt så gick folk fram och gav pengar och några bad att om att få ta foto tillsammans med honom. 


Därefter spelades ingen mer låt och folket skingrades. Se klippet som är filmat av Lie Söderlund här:

ANNONCE