Nyhet

Eddie Vedder höll 22 år gammalt löfte

Men misstog först fan för joint-tjuv.

För 22 år sedan, innan Pearl Jams spelning i Cincinatti, Ohio, var bandets medlemmar ute på bio. De gick för att se Wayne's World och fanet Joe Wolfe kände igen sångaren Eddie Vedder. Stursk gick han fram för att be om en bild, men då, 1992, var det inte lika lätt att snabbt knäppa en bild som idag. Det blev helt enkelt inget – men Vedder lovade Wolfe en bild nästa gång de sågs.

Tillbaka i nutid var Joe Wolfe beredd med biljett inför Pearl Jams spelning i Cincinatti och visst vandrar han in i sångaren dagar innan gigget. Han gick återigen fram till frontmannen, den här gången för att påminna om hans löfte. Vad han fick för svar från Vedder? "Fuck off, dude".

Men det hela fick faktiskt ett lyckligt slut. Från scen – som kan ses i klippet nedan – förklarar sig Vedder. Han hade misstagit Joe Wolfe för den kille som vid samma konsert snodde hans joint. Klart han var lite förbannad. Efter spelningen sammanstrålade Wolfe och Vedder – och löftet kunde hållas. Bilden som Joe Wolfe väntat på i 22 år togs och som plåster på såren fick han även autografer och plektrum, uppger Music Feeds.


Som lite extra kuriosa kan sägas att Eddie Vedder inte är den första storstjärnan som fastnar på bild tillsammans med Joe Wolfe. Kikar man in hans öppna Facebook-konto lite snabbt hittar man bilder på bland andra Steven Taylor, Robert Plant och Alice Cooper. Känns som att någon har en spännande hobby.

Kolla in Eddie Vedders shout out till Joe Wolfe från scenen under pågående spelning:


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE