Nyhet

GUIDE: Helgens konsertmåsten

Vi blandar giganter med ny talang.

Precis som vanligt så guidar GAFFA dig genom djungeln av konserter och festivaler. Den här helgen har mycket bra att erbjuda, eller vad sägs om detta?

AMASON

Precis som Thomas Rusiak sa till GAFFA i det senaste numret: "Amason är kanske den första supergruppen som verkligen gör sig förtjänt av titeln!".  Vi håller med. Med ett svalt och jazzigt sound blir detta förmodligen en kanonspelning.


Majas Vid Havet, Varberg, torsdag 9 juli.

JOEL ALME

Det har nog inte gått någon obemärkt förbi att Joel Alme släppt ett hyllat album i år. Under våren har han varit ute på en turné och nu är det dags för Orust att ta emot Göteborgssonen Alme. Bör absolut inte missas, speciellt inte på det oerhört trevliga Slussens Pensionat.


Slussens Pensionat, Orust, torsdag 9 juli.

PAUL MCCARTNEY

Behövs väl ingen noggrannare presentation av denne legendariske musikern. Har man en gång spelat i världens största band The Beatles så behövs inga fler argument till varför man ska gå och se McCartney. Det som kan sägas är att det blir garanterat mer än bara en konsert.


Tele2 Arena, Stockholm, torsdag 9 juli.

DOLORES HAZE & TYRED EYES

Bara några sekunder efter The Haze-släppet insåg vi att Dolores Haze är något alldeles extra. Sedan har det bara rullat på för det noise-glada bandet. Ikväll kan du få till dig allt i Nefertitis mörka och perfekta klubblokal. The haze is forever.


Nefertiti, Göteborg, torsdag 9 juli.


Missa inte heller dessa godbitar:

WEEPING WILLOWS
Strömma Farmlodge, Tvååker, torsdag 9 juli.


EBBOT LUNDBERG
Summer on, Båstad, fredag 10 juli.

AZURE BLUE
Majas Vid Havet, Varberg, fredag 10 juli.

JOHNOSSI + NÄÄÄK & NIMO
Krutudden, Östhammar, torsdag 9 juli - lördag 11 juli.


THÅSTRÖM + HURULA
Hässlöfestivalen, Skärgårdsfestivalen, Hässlö, torsdag 9 juli - lördag 11 juli.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

ANNONCE