Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Chris Olsson - Thin Love

''Ett grått Göteborg i motvind, biograf Draken, ett avskalat uppträdande och 16 mm film.''

Chris Olsson från Fibes, Oh Fibes! solodebuterade häromdagen med singeln Thin Love, och nu står vi med videopremiären! Tidigare frontade han och skrev låtar i nämnda Göteborgsband och nu är han alltså aktuell med sitt första soloalbum vid namn AYE AYE som kommer i november på INGRID.

Albumet är producerat av David Axelsson (Milano Sun, Maja Francis) och innehåller samarbeten med ett gäng namnkunniga personer, bland andra Dot Allison (One Dove, Massive Attack), Christoffer Berg (Depeche Mode, the Knife) Michael Angelo (Sam Smith), Pontus Winnberg (Miike Snow, Amason) och Daniel Adams-Ray.

– Mitt enda krav på videon var att filma på hemmaplan i Göteborg och att jobba med någon som aldrig gjort musikvideos innan. Jag gav min vän och regissör Molly Hartleb från Folkefilm fria händer att göra sin premiär-musikvideo till Thin Love, säger Chris Olsson till GAFFA.

– Jag ville att videon skulle vara avskalad och direkt i sitt tilltal. Den innehåller saker jag gillar såsom ett grått Göteborg i motvind, biografen Draken, ett avskalat uppträdande och 16 mm film." säger Molly Hartleb.

Fotot står Daniel Takacs för och alldeles här nedan kan du se skapelsen:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT
 

ANNONCE