Nyhet

Fibes, Oh Fibes! är tillbaka

GAFFA.se – allt om musik

Softrock-trion Fibes, Oh Fibes! står nästa år för första gången på ett decennium på samma scen med två spelningar i Göteborg och Stockholm. I samband med detta släpper bandet två av sina album på vinyl, vilka säljs exklusivt för konsertpubliken.

För tio år sedan tog bandet en paus. En paus som nu är över för bandmedlemmarna Christian Olsson, Edvin Edvinsson och Mathias Nilsson.

– Från att vi startade och tio år framåt levde vi för att försöka hitta de perfekta melodierna och romantiska textraderna för att spela allt live. Sedan blev det lite väl tyst. Det här blir ingen återförening då vi aldrig slutade. Det blir mer en 10 år försenad releasefest för våra två första album på vinyl. Hoppas vi ses!, säger de i ett gemensamt uttalande i ett pressmeddelande.

Fibes, Oh Fibes! grundades 2001 och har sedan starten hunnit med P3-Guld-nomineringar, Grammis-vinster, fyra album och otaliga turnéstopp. Trion har samarbetat med några av världens främsta popartister som Kim Wilde, Björn Skifs, Gary Kemp (Spandau Ballet) och Pontus Winnberg (Miike Snow och Amason).

Fibes, Oh Fibes! live 2022:

22/4 Göteborg - Pustervik

29/4 Stockholm - Fasching

Biljetter via Tickster.

LÄS OCKSÅ: Både nationella som internationella stjärnor till Åre Sessions

ANNONCE