Nyhet

Block Party släpper första akterna

Gatufesten i Sundsvall lockar med tre band.

Efter nio månaders tystnad ger sig nu Sundsvall Block Party ifrån sig ett livstecken och det gör de med att presentera festivalens tre första akter. Det står klart att bandet Imperial State Electric ska spela på festivalen, enligt ett pressmeddelande. Med frontfiguren Nicke Andersson som den multikonstnären han är har han spelat tillsammans med band som The Hellacopters och Entombed. Imperial State Electric består även av Dolf De Borst, Tobias Egges och Tomas Eriksson. Just nu arbetar dessa rockers med en kommande platta.

I dagens släpp hittar vi dessutom Red Mecca som har rötter i postpunk och punk, duon Jan Standqvist och Frida Madeleine  spelar tungt men ändå drömskt och vaggande elektronika. Debutplattan Covered With Rain kom ut förra året och under våren har duon gett videor, singlar och klubbspelningar. 

Det tredje och sista släppet för dagen består av Stockholmsduon KHOE som består av Robin Lindvall och Isabel Neib. Tillsammans spelar duon elektronisk soul och tidigare i år gav stockholmarna ut sin första singel med låten WLYT.


Sundsvall Block Party äger rum 4 till 5 september.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE