Nyhet

Cancersjuk göteborgare fick hälsning från rocklegendar

''Jag tror jag svimmar lite inombords nu faktiskt!''

Björn Tillaeus från Göteborg hade i måndags förmiddag precis opererats för sin lymfkörtelcancer när telefonen plingar till. Det visar sig vara idolen Steve Lukather från Toto som sms:ar för att önska lycka till och med en inbjudan om att ses nästa gång han kommer till stan, skriver GP.

"Get well my man!! Stay strong and hope to meet you next time we come to town. Luke.", löd det för att vara exakt och Björn Tillaeus dag blev just så mycket bättre.

– Steve Lukather har varit en inspiration och förebild för mig sen jag hörde Toto för första gången och han är utan tvekan en av de absolut största stjärnorna på min gitarrhimmel!, skriver Björn på sin Facebook. Helvete vad mäktigt, jag tror jag svimmar lite inombords nu faktiskt!


En bekant till Björn har arbetat som modell i USA och det är så kopplingen först har skett.

– Av en slump kom vi att prata om hur mycket jag tyckte om Toto, det var för ungefär två år sedan. Jag berättade för henne att Steve Lukather är så nära en husgud man kan komma för mig, att han är en enorm inspirationskälla. Nu var det så att hon hade pratat med honom häromdagen och berättat om att jag blivit sjuk, varpå han skickade den personliga hälsningen. Faktum är att den också är en inbjudan att möta honom i Stockholm i februari när Toto spelar där, säger Björn Tillaeus till GP.

Operationen ska ha gått bra och nu håller vi även tummarna för att Björn Tillaeus får träffa sina husgudar i februari!


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

 

ANNONCE