Nyhet

Stjärnan extraknäckte på systerns restaurang

Förvånade gäster fick Grammy-vinnaren som servitris.

I helgen besökte många den nyöppnade mexikanska restaurangen Resident Taqueria i den amerikanska staden Dallas. Inget konstigt med det, mexikanskt är ju supergott. Men för den uppmärksamme besökaren, med visst intresse för musik, var det nog allt en speciell tillställning. För vem var det som valsade runt bland borden, fixa med servetter och tog upp beställningar om inte Annie Clark. Det vill säga St. Vincent. Det Grammy-vinnande artisten som 2014 släppte sitt femte album. 

Efter att en rad personer rapporterat om den välkända extraknäckaren tog så Pitchfork upp telefonen för att få det hela säkrat, och visst var det Annie Clark. Det visade sig att det inte var särskilt märkligt, då restaurangen ägs av Clarks syster och svåger.

Så här såg det ut när St Vincent lajvade servitris. Vad säger ni, hade ni känt igen stjärnan?


 

 

Hungry? thirsty? when do u ever get to have Annie brings u the best tacos and margaritas to your table! #Repost @kkdubya with @repostapp. ・・・ Dallas people, go to @residenttaqueria this weekend and let waitress extraordinaire @st_vincent serve you delicious tacos y margaritas! Seriously, the food is amazing. #shortribtacos #palomastoo

Ett foto publicerat av @kotokotooto


ANNONCE