Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Elin Ruth - I Don't Need Your Religion

''Livet är kort – gör det du vill göra, inte det andra vill att du ska göra.''

I april ger sig Elin Ruth ut på en akustisk turné där hon bjuder på avskalade versioner av sina låtar, men innan dess är det dags för oss på GAFFA att bjuda på videopremiären av I Don't Need Your Religion. En speciell video för huvudpersonen själv, och vi lämnar över ordet:

– Videon är en hyllning till min familj – framförallt kvinnorna i den – som präglat och inspirerat mig under min uppväxt med sin kärlek, styrka, öppenhet och galenskap. Jag är uppfostrad med den rationella och lite punkiga livsfilosofin: Livet är kort - gör det du vill göra, inte det andra vill att du ska göra! Det är ibland lättare sagt än gjort, men jag tror att det påverkat mina livsval mer än jag är medveten om. Låten handlar om att våga fatta egna beslut och välja en egen väg. Eller att åtminstone inte glömma bort att ifrågasätta och rannsaka innan en väljer någon annans väg.

Själva låten är tagen från albumet Here Comes The Storm och i sommar tar hon antagligen med sig den och ett gäng andra låtar på Packmopedsturnén som hon genomför tillsammans med Dregen, Love Antell och Roger Pontare.

Just nu jobbar hon även på svenska översättningar av sina låtar tillsammans med Peter LeMarc.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE