Nyhet

Här överraskar rapstjärnan tonåringen mitt under freestyle

Kickar loss utanför Pingstkyrkan i Tynnered.

Den unge talangen David Zozo står utanför Pingstkyrkan i Tynnered och freestylar. Det hela filmas. Han har har ett fint flow samtidigt som en bil svänger in. Och så händer det. cirka 1:20 in i klippet dyker en av Sveriges största rappare, Stor, in och tar över. Andreas Undén som var med Stor kommenterar händelsen på sociala medier, skriver Kingsize:

"Vi stressade runt i Göteborg idag och lyckades köra fel, på en parkeringsplats i Tynnered såg vi dessa kids kicka freestyle, Stor Infante Azocar blev fett hypad och gick ut och körde med kidsen! Haha nu ser jag deras klipp ha 4 tusen views på några timmar! Jag blir tvärglad av att se denna nya hungriga generation!"

David Zozo skriver i sin tur:


"Haha fett hamii dag kicka freestyle för shababzen sen den här snubben dök upp från ingenstans och kicka med mig haha nu det börja hända grejer!! Nu alla ska veta om Tynnered !!!!"

Efter Stors insats kör David Zozo igång igen och han hejas på av Stor, som helt klart gillar det han hör. När det hela är klart drar Stor vidare. Sjukt fin video det här! 

 

Lillebror o stor gör succé  David Zozo


Publicerat av Omar Maarouf den 9 mars 2016

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE