Nyhet

Technopionjär till Göteborg

Dessa är klara för Into The Episode.

Lördag 19 maj besöker en av technoscenens allra främsta producenter och DJ:s, Jeff Mills, Göteborg för en spelning på Brewhouse. Detta blir Mills enda Sverigespelning i år. Festen arrangeras av klubbturnén Into The Episode, och den välkända Göteborgs-arrangören Tzar. Förutom Jeff Mills spelar även Cari Lekebusch och Jessie Granqvist.

Into The Episode är en klubbturné skapad av arrangören Music Goes Further, som även står bakom festivalerna Into The Valley och nya Into The Factory. Förutom Stockholm och Göteborg har turnén varit runt bland välkända klubbar i exempelvis Berlin, Moskva, Antwerpen, London och Rom. Vid varje tillfälle bokas artister som arrangörerna och publiken ska uppskatta och som faller inom ramen för festivalerna. Men aldrig tidigare har en sådan här stor artist som Jeff Mills bokats till en Episode-fest.

– Jeff Mills har varit extremt tongivande i technoscenen, han är en av de allra största och det är verkligen en ära att få boka en legend som honom till Into The Episode i Göteborg. Hans set på Into the Valley i somras var bland det bästa jag någonsin hört och skådat, säger Mattias Hedlund från Music Goes Further.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE