Nyhet

Här är de sista liveakterna till GAFFA-Prisets gala

GAFFA.se – allt om musik

När GAFFA-Priset går och blir gala samlas den svenska musikbranschen och musikälskare i Norrköping. Showen sker 10 februari i Flygeln och du kan räkna med en kväll av god värdskap, oförglömliga tacktal och inte minst fantastisk livemusik!

Sedan tidigare står det klart att Frej Larsson och Joy M'Batha leder galan och att Graveyard, Muhammed Faal och Slowgold står för livemusiken. Idag avslöjar vi att även Rein och Rome Is Not A Town kommer att göra sitt för att röja sönder scenen!

– Det känns otroligt fint för vi fick så gott som alla våra förstahandsval, säger GAFFAs chefredaktör Daniel Horn och fortsätter:


– Livemusiken på galan ska spegla innehållet i tidningen. Etablerat blandas med oetablerat och vi har försökt få till en god genreblandning och akter som är som gjorda för scenen.

Joanna Reinikainen, aka Rein, har övervunnit musik-Sveriges hjärtan med sina tunga, dansanta syntdängor. GAFFA-Priset-galan blir ett av få ställen där man kommer kunna se henne på ett tag, för sen ska nya hits skrivas.

Ni vet spelningar man går på och sen köper all merch på grund av att bandet var sinnessjukt överjävligt bra? Exakt så är Rome Is Not A Town. Om ni inte litar på vårt omdöme kan vi ju tillägga att rockikonen Thurston Moore är ett stort fan.


GAFFA-Prisets gala sker i Norrköping 10 februari. Samtidigt som festivalen Where's The Music ljuder för fullt i hela staden. Biljett till galan köper du här. Planerar du att gå på Where's The Music och/eller är du GAFFA-prenumerant finns biljetter till rabatterat pris här.
 
Vi ses i Norrköping!
 
ANNONCE