Nyhet

Unknown Mortal Orchestra tar sitt rosade "Sex & Food"-album till Sverige

GAFFA.se – allt om musik

"Hur mycket du än flummar till det är sex och mat essentiella för vår överlevnad. Det är också två av de mest njutbara upplevelserna vi har, vilket inger en dos optimism för att balansera upp Trump-regimen som sannolikt inspirerat albumet."

Sex & Food är titeln på Unknown Mortal Orchestras senaste album och GAFFAs Jonatan Södergren sammanfattar det hela ganska bra i sin recension som ni ser ett utdrag från här ovanför.

Artikeln fortsätter under videon.

Nu kan vi även ta det här senaste albumet som ett verktyg att peppa ytterligare inför ett stundande Sverigebesök som arrangören Luger utannonserade idag.


p>

LÄS OCKSÅ: Så Mycket Bättre-artist ville inte ställa upp i gruppfotot


– Med ledande Ruban Nielson i spetsen har gruppen blivit kända för sina färgsprakande shower, där improvisationsglädjen duggar tätt. Att vi aldrig riktigt kan nagla fast det här bandet är bara en av många anledningar till att vi tycker om dem så mycket – det kan bli solblekt och härligt, sotsvart och sorgset, eller ofta allt på en och samma gång, som arrangören skriver i ett pressmeddelande.

Spelningen med Unknown Mortal Orchestra sker på Kägelbanan 7 november. Biljetterna släpps fredag 15 juni klockan 10:00 via luger.se/unknown-mortal-orchestra.

Läs en längre intervju med Unknown Mortal Orchestra i vårt aprilnummer.


MEST LÄST: Ghost gör succé i USA

ANNONCE