Nyhet

The Plan ger med sig – "5-6 miljoner streams borde räcka"

GAFFA.se – allt om musik

Theodor Jensen och Mikael Furugärde utgör den svenska popakten The Plan som tolv år efter hyllade Walk For Gold släppte nya albumet From Worlds Away 5 oktober. Den som sökte på Spotify hittade dock inte nya skivan, den släpptes först endast som påkostad dubbelvinyl. Men nu har skivan slutligen nått streamingtjänsten.
 
 
– Det är ju en underbar sak naturligtvis att musik kan vara tillgänglig för alla på ett så enkelt sätt. Samtidigt är kanske oftare det svåra det rätta, säger duon i ett pressmeddelande och fortsätter:
 
– Det svåra nu för oss i en upp- och nervänd värld består i att finansiera alla erfarna och hantverksskickliga medhjälpare i denna produktion. Ingenting är omöjligt. Om någon behandlar en som en hund så betyder det inte att man är en hund trots att man har monopol. Bröder och systrar, en sisådär 5-6 miljoner streams borde räcka ... Efter den stora revolutionen så ska ni inte behöva lyssna på The Plan tills ni spyr utan bara exakt när ni känner för det. Inom oss har revolutionen redan skett och förkroppsligas nu osynligt i tysthet och i denna dimension så kan inget stoppa den.
 
 
Ni hörde dem, fem till sex miljoner streams bara. Kör så det ryker:
 

LÄS MER: Swedish Music Hall Of Fames VD Charlotte Wiking är död

ANNONCE